Zoeken
  • @StudioJipFotografie

Wat een prachtig kindje...

Wat een heerlijk gevoel.. je bent bevallen en jouw kindje ligt bij je op de borst. Wat zijn jullie trots! Je wilt de hele wereld laten zien wat jullie "gemaakt" hebben in die 9 maanden! Ik had precies hetzelfde gevoel toen ik voor het eerst ons kleine mannetje vasthield. Dat moment is niet te bevatten!


Jullie trots moet natuurlijk op de foto! Want deze periode is maar voor even en die wil je natuurlijk zo lang mogelijk koesteren. Graag kom ik bij jullie langs om dit liefdevolle momenten vast te leggen.
De mooiste periode om de kleine spruit te fotograferen is tussen dag 7 en dag 14 na de geboorte. Dan kan jullie kindje nog gemakkelijk in verschillende houdingen liggen. Ik neem alle tijd en ben ongeveer 2 uurtjes bezig. Ik maak zo veel mogelijk foto's. Om de shoot zo rustig mogelijk te laten verlopen voor je kindje, is het raadzaam om je kindje van tevoren te verschonen en/of te voeden.


Heb jij ook interesse in een newborn shoot? Neem dan contact met mij op via info@studiojipfotografie.nl of kijk even op de website www.studiojipfotografie.nl


€ 185,- incl. BTW
21 keer bekeken

© 2023 by  Emilia Carter. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Studio Jip Fotografie

Nova Zembla 12

1723 LM Noord-Scharwoude

info@studiojipfotografie.nl

KVK: 74087959

BTW: NL002244062B79

NL60 INGB 0008 9646 50